Θα πεθάνει κόσμος (που ΔΕΝ περίμενες) στη νέα σαιζόν του Game of Thrones!

Όπως ανέφερε ο συγγραφέας των βιβλίων, George R.R. Martin, στα οποία βασίζεται η απίστευτα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η 5η σαιζόν της θα παρεκλίνει από τα βιβλία όσον αφορά στο… ποιοί θα τα κακαρώσουν!

game-of-thrones-nice

Περισσότερες ελευθερίες και μεγαλύτερη απόκλιση από τα βιβλία θα δείξει ο 5ος κύκλος του Game of Thrones, αφού σε αυτόν θα δούμε να πεθαίνουν και άτομα που στα βιβλία συνεχίζουν να… ζουν και βασιλεύουν!

Game_of_Thrones_001.jpg

Και τι έγινε αν τα βιβλία “βρίσκονται μπροστά από τη σειρά” όσον αφορά στην εξέλιξη της ιστορίας; Ποιος είπε πως “η ιστορία” πρέπει να παραμείνει ακριβώς η ίδια;

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του με το Showbiz411..:

Quote:

Θα πεθάνουν ανθρωποι που δεν πεθαίνουν στα βιβλία, και έτσι θα είναι δυσαρεστημένοι και αυτοί που τα έχουν διαβάσει. Έτσι καλύτερα να είναι όλοι σε εγρήγορση. Ο David και ο D.B. (David Benioff και D.B. Weiss, συν-δημιουργοί του Game of Thrones) είναι ακόμη πιο αιμοχαρείς από εμένα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.