Δεν ακυρώνει τα Alien 3 και 4 η νέα ταινία.

Ο Neil Blomkamp έσπευσε να διευκρινήσει πως οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σχετικά με το νέο, δικό του sequel στη σειρά ταινιών Alien μάλλον παρερμηνεύτηκε. Δεν σκοπεύει να “ακυρώσει” τίποτα.

alien_blomkamp_002

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας στην κινηματογραφική σειρά Alien, Neil Blomkamp, είπε εμμέσως πλην σαφώς πως θα αγνοήσει τις δύο τελευταίες ταινίες και πως η δική του θα ταιριάζει γάντι αμέσως μετά τις πρώτες δυο, τα Alien και Aliens.

Οι περισσότεροι θεωρήσαμε πως με αυτό εννοούσε… αυτό που δήλωσε, πως, δηλαδή, θα αγνοούσε επιδεικτικά τις δύο τελευταίες ταινίες. Και σε συνδυασμό με δηλώσεις της κυρίας Weaver, που θα τυγχάνει πρωταγωνίστρια και στην δική του ταινία, πως αυτή θα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για έναν “σωστό αποχαιρετισμό του χαρακτήρα της“, λογικό είναι να θεωρήσεις πως στο νέο, “δικό του” Alien, θα δούμε την πρωταγωνίστρια να πεθαίνει. Κάτι που, προφανώς, θα ακύρωνε το Alien 3 – όπου… προφανώς η πρωταγωνίστρια ήταν ζωντανή – και, κατ’ επέκταση, “αφού θα το αγνοούσε και αυτό”, και το Alien 4.

Όχι όμως.

Prometheus_-_003.jpg

Όπως “διευκρίνησε”, με την δήλωση του εννοούσε “απλά” πως θέλει να φτιάξει μια ταινία που “να είναι συνδεδεμένη στις πρώτες δύο”, αφού αυτές ήταν οι αγαπημένες του από την μέχρι τώρα σειρά.

Τώρα, τι ακριβώς καταλάβατε εσείς από αυτό, που ΔΕΝ σημαίνει “άκυρα τα Alien 3 και 4”, εξηγήστε το και σε εμένα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.