Αμέσως μετά το Aliens θα συνεχίζει το νέο Alien του Blomkamp

Η νέα συνέχεια στις κινηματογράφυ και περιπέτειες των Aliens και της Elen Ripley, που θα δούμε διά χειρός Neil Blomkamp, θα… αγνοεί επιδεικτικά την τρίτη και τέταρτη ταινία.

alien_blomkamp_003

Σε συνέντευξη του με το Sky Movies, ο σκηνοθέτης είπε πως οραματίζεται την δική του ταινία ως άμεση συνέχεια του δεύτερου Aliens, υπονοώντας πως σκοπεύει να μας δώσει ένα είδος “τέλους σε τριλογία”, της οποίας τα πρώτα δυο τρίτα είναι τα υπάρχοντα Alien και Aliens.

Ξεχνώντας, δηλαδή, διακριτικά-διακριτικά πως αυτά τα δυο είχαν ακολουθήσει άλλες δυο ταινίες – που, κατά κοινή ομολογία, θεωρούνται και οι χειρότερες στη μέχρι τώρα σειρά.

alien_blomkamp_004

Μάλιστα, η Sigourney Weaver, που έχει δηλώσει ενδιαφέρον να επιστρέψει την σειρά, που σημαίνει κατά 99,9% θα την δούμε στην ταινία του Blomkamp, ανέφερε πως αυτή θα είναι η ιδανική ευκαιρία να δούμε ένα “σωστό τέλος” (“proper ending” το είπε συγκεκριμένα) για την πρωταγωνίστρια της σειράς, Elen Ripley.

note

…που, θυμίζουμε, είχε το πρώτο της “σωστό τέλος” στο τέλος του Alien 3. Που, είπαμε, ο σκηνοθέτης θα αγνοήσει επιδεικτικά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.