Ο Spider-Man επιστρέφει στη “μαμά” Marvel

Marvel και Sony “τα βρήκαν” ώστε ο δημοφιλέστερος υπερήρωάς του πλανήτη, τα κινηματογραφικά δικαιώματα του οποίου είχε η δεύτερη, να εμφανιστεί στις απίστευτα επιτυχημένες ταινίες της πρώτης.

Amazing Spider-Man 2 001

Ναι, αυτό σημαίνει “όπως λέμε στους Avengers”, και ακριβώς για αυτό η Marvel έσπευσε να μετακινήσει στο χρονοδιάγραμμα του… μέλλοντος τις ημερομηνίες στις οποίες είχε αρχικά προγραμματίσει να δούμε τις επόμενες ταινίες με χαρακτήρες της.

amazing_spider-man.jpg.jpgΈτσι, το Thor: Ragnarok μεταφέρεται από τις 28 Ιουλίου 2017 στις 3 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, το Black Panther πηγαίνει από τις 3 Νοεμβρίου 2017 στις 6 Ιουλίου 2018, το Captain Marvel από τις 6 Ιουλίου 2018 στις 2 Νοεμβρίου 2018 και, τέλος, το Inhumans από τις 2 Νοεμβρίου 2018 στις 12 Ιουλίου 2019.

Οι (μεθ)επόμενες περιπέτειες των Avengers, Infinity War – Part 1 και Infinity War – Part 2 παραμένουν προγραμματισμένα για την 4 Μαΐου 2018 και 3 Μαΐου 2019 αντίστοιχα.

Και προφανώς τώρα που η Marvel έχει το επίσημο OK από τη Sony για τη παρουσία του Spidey στις ταινίες, μάλλον είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τον δούμε κάνει guest στις περισσότερες αυτές.

Ταυτόχρονα η Sony διατηρεί το δικαίωμα για τις αυτόνομες περιπέτειες του, μα αντίθετα με τα μέχρι τώρα σχέδια της – και όπως είχε διαρρεύσει κατόπιν του hack της – δεν θα κλείσει την τριλογία Amazing Spider-Man με τον Andrew Garfield, που… μας έμεινε στην δεύτερη ταινία.

Δεν παραδίδει ολοκληρωτικά τη σκυτάλη στη Marvel, όμως, αφού όντως θα ετοιμάσει μία δική της νέα ταινία με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Απλά θα… είναι και πάλι reboot (του reboot)!

Η νέα ταινία της Sony με τον Spidey θα παρουσιαστεί ως μία νέα, αυτόνομη ιστορία, ενώ θα έχει και τη βοήθεια της ίδιας της Marvel στην παραγωγή – αφού θα την αναλάβουν (την παραγωγή) από κοινού η Amy Pascal της Sony μαζί με τον Kevin Feige της Marvel Studios.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.