Οι (επόμενες) κινηματογραφικές περιπέτειες του Spider-Man

Λίγο μετά την είδηση για τη συνεργασία Sony – Marvel (Disney) για την παραγωγή της επόμενης μεγάλης κινηματογραφικής περιπέτειας του Spidey, ορίστε και περισσότερες πληροφορίες.

Amazing_Spider-Man_2_007.jpg

Όπως αναφέρει το Variety, η επόμενη αυτόνομη κινηματογραφική περιπέτεια του Spider-Man δεν θα ακολουθήσει χρονικά τα δυο πρόσφατα Amazing Spider-Man. Ούτε θα παίζει ο Andrew Garfield. Αυτά ήταν γνωστά και κατά την αποκάλυψη της συνεργασίας Sony – Marvel (Disney) για την παραγωγή της ταινίας. Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν το “γιατί” – και, όχι, δεν έχει να κάνει (μόνο;!) με το ότι η Marvel “δεν γουστάρει” τον κ. Garfield.

The_Amazing_Spiderman.jpg.jpgΗ επόμενη ταινία, λένε οι φήμες, δεν θα εξελίσσεται μετά την αποφοίτησή του Peter Parker, μα αρκετά χρόνια νωρίτερα, εστιάζοντας στο πώς πολεμά το έγκλημα ενώ… βρίσκεται στην τάξη. Μάλλον, δηλαδή, θα εστιάζει περισσότερο και στον χαρακτήρα του Peter Parker ως Peter Parker, όπως τον γνωρίσαμε στα comics, και όχι ως “τον ενοχλητικό τυπά που υπάρχει μέχρι να βάλει τη μάσκα και να γίνει τα εφέ που μοιάζουν με τον χαρακτήρα που αγαπήσαμε”.

Έτσι, ο ηθοποιός που θα κληθεί να τον ενσαρκώσει θα πρέπει να είναι και αρκετά νεότερος από τον Andrew Garfield, με τα πρώτα ονόματα που ακούγονται να είναι των Logan Lerman και Dylan O’Brien.

Όσον αφορά δε το “κινηματογραφικό σύμπαν΄’ της Marvel, ο Spidey θα κάνει την δυναμική είσοδο του σε αυτό μέσα από την επόμενη περιπέτεια του Captain America, με υπότιτλο Civil War.

spider-man-cast-and-crew.jpg

Τέλος, όσον αφορά τις ανεξάρτητες-με-τη-βασική-σειρά-ταινιών-με-τον-Spider-Man περιπέτειες, όπως λέμε “spin-offs”, τα Venom και The Sinister Six, αντίθετα με το ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά δεν ακυρώνονται και θα τα δούμε κανονικότατα.

Ody's thoughts

Θα πήξουμε στον Spidey! Spider-Man σε νέα “δική του” ανεξάρτητη περιπέτεια, Spider-Man σε spin-offs, Spider-Man σε guest σε όοοολες τις ταινίες της Marvel, Spider-Man στο ψωμί τώρα και με τα μισά λιπαρά…

Spider-Man.

Spider-Man-Spider-Man-Spider-Man.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.