Τελικό trailer για το Insurgent – έτσι, για την πλάκα.

Επειδή δεν πρέπει να χάνουμε ευκαιρία για δούλεμα της κάθε βλακείας που προσπαθεί να μας ταΐσει το Χόλιγουντ, ορίστε το τελευταίο trailer πριν την κυκλοφορία του Insurgent. “Δικό σας”. Ρίχτε θάψιμο.

Ody's thoughts

Εγώ δεν έχω περισσότερο να πω για την εποποιία από όσα έχω πει μέχρι σήμερα, στα προηγούμενα trailers της. Πρόκειται για μια σειρά που με συγκλόνισε από την πρώτη κιόλας ταινία, και ας μην την έχω καν δει. Τόσο καλά!

Έχει φτάσει στο σημείο να μου κινήσει την περιέργεια να επενδύσω μισή ώρα για να το δω (στο 2x – 3x του VLC, σαν τους Chip & Dale), έτσι, για να μπορώ να το θάβω ακόμη πιο αντικειμενικά.

Ειδικά δε αυτό το trailer κάνει μπαμ πως είναι ΌΛΟ το σενάριο της ταινίας συμπυκνωμένο σε ένα λεπτό: “οι επιζήσαντες έφηβοι ζούνε ήρεμα, αλλά τους βρίσκουν, αναγκάζονται να πολεμήσουν, η πρωταγωνίστρια πιστεύει ότι έμεινε μόνη της και πως ο γκόμενος έχει πεθάνει, τελικά ο γκόμενος ζει, η τελική μάχη ξεκινά αλλά δεν ξεκινά-ξεκινά, διότι, μην ξεχνιόμαστε, έχει να ακολουθήσει και τρίτο μέλος, the end”.

Πάμε στοίχημα πως το έχω πετύχει κατά 99%;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.