Μέχρι το 2020 θα δούμε το αυτοκίνητο της Apple

Σύμφωνα με το Bloomberg, όχι μόνο η Apple όντως ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο, αλλά σκοπεύει και να το έχει στους δρόμους μέχρι το 2020.

apple-carplay-03

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, η μηλοεταιρεία έχει δημιουργήσει μια ομάδα από περισσότερους από 200 ανθρώπους ειδικά για αυτόν τον σκοπό, “ανθρώπους” που δηλώνουν μεγάλη ειδίκευση και που έχουν μακρά εμπειρία στο χώρο τους.

“Ανθρώπους” που “τσίμπησε” από εταιρίες όπως η Mercedes και η Tesla, “ανθρώπους” που, αν μη τι άλλο, “ξέρουν τι κάνουν” όσον αφορά στην αυτοκίνηση.

Επιπλέον, όπως σημειώνει το Cult of Mac, ενδιαφέρον έχει πως η εταιρία δημιούργησε πρόσφατα μία ομάδα που ειδικεύεται στις μπαταρίες μεγάλου μεγέθους (σαν αυτές που θα περίμενε να συναντήσει κανείς σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο), αλλά και πως αρκετοί από τους designers της έχουν προϋπηρεσία στον χώρο της αυτοκίνησης.

Άρα… μην “αναβαθμίσετε” το τουτού σας μέσα στην επόμενη πενταετία! Μαζέψτε τα χρήματα σας διότι σε πέντε – έξι, άντε επτά χρονάκια, θα μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο “όχημα” – αν το πεις απλά “αυτοκίνητο” μάλλον το…αδικείς – με τη γνωστή εγγύηση ποιότητας του κόμπακτ ντίσ… εμ… Της Apple.

Και ξέρετε πόσο περισσότερο κοστίζουν τα προϊόντα της συγκριτικά με όλες τις παραπλήσιες προτάσεις, έτσι;

Αρχίστε “να βάζετε στην άκρη” από τώρα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.