Διέρρευσαν αρετουσάριστες εικόνες της Beyoncé και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι

Συγκλονισμένοι οι οπαδοί της Beyoncé μαθαίνουν από το ιντερνέτ πως, ναι, και αυτή είναι άνθρωπος.

beyonce_002

Έχει ρυτίδες! Το δέρμα της έχει “σημαδάκια“! Η κουτέλα της δεν έχει την γυαλάδα του Optimus Prime και τα μάτια της δεν φέγγουν σαν τα lens flares του J.J. Abrams! Τι συμφορά!

224 ολόκληρες αρετουσάριστες φωτογραφίες της μεγάλης αηδού διέρρευσε online το The Beyoncé World, ένα site του οποίου η βασική ύλη καταπιάνεται με τις αναπαραγωγικές συνήθειες των πιγκουίνων. Όχι, δηλαδή, με τέτοιο όνομα, με ΤΙ περίμενες πως θα έχει να κάνει;

beyonce_001

Έτσι, που λέτε, μέσα από αυτό το τιτανοτεράστιο “leak” – τύφλα να’χει η WikiLeaks – εικόνων από διαφημιστική καμπάνια της L’Oréal, της οποίας η Beyoncé τυγχάνει “πρέσβειρα” (χαρ-χαρ, “κυρία πρέσβειρα, μας κακομαθαίνετε”), γίνεται ορατό πως και το δικό της δέρμα μοιάζει φτιαγμένο από τις ίδιες πρώτες ύλες με το δέρμα των άλλων ανθρώπων και όχι από κάποιο περίεργο μείγμα σιλικόνης και πλαστικού. Ναι, έχει και πόρους.

Από πλευράς πας οφείλαμε να σας ενημερώσουμε, για να ξέρετε τι συμβαίνει στον κόσμο.

Τώρα ξέρετε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.