Το Rock Band επιστρέφει;

Φήμες θέλουν την Harmonix να ετοιμάζει ένα νέο Rock Band για PlayStation 4 και Xbox One. Η ίδια, με μήνυμα της στο Polygon… αποφεύγει να τις επιβεβαιώσει αλλά υπονοεί πως, ναι, υπάρχει συνέχεια.

rock_band_003

Μάλλον οι φήμες ξεκίνησαν από ένα ερωτηματολόγιο που έστειλε η Harmonix σε οπαδούς της σειράς ρωτώντας αν θα ενδιαφέρονταν να δουν ένα νέο sequel στις “τωρινές” κονσόλες.

Με ένα αντίστοιχο ερωτηματολόγιο να έχει προηγηθεί, τον προηγούμενο Ιούνιο, με την εταιρεία να διαθέτει καινούργια κομμάτια για τον τελευταίο τίτλο της σειράς για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, οι φήμες άρχισαν να επεκτείνονται, να αναφέρονται σε ουκ ολίγα sites, κάνοντας την κυκλοφορία ενός νέου τίτλου στη σειρά να μοιάζει σχεδόν δεδομένη.

rock_band_001

Κατόπιν επικοινωνίας με το Polygon, η Harmonix δήλωσε πως είναι χαρούμενη από το πόσο ενθουσιώδεις είναι οι οπαδοί της όσον αφορά στις τελευταίες κυκλοφορίες DLCs για τον τίτλο, και…

Quote:

…πιστεύουμε πως είναι απίθανο που ο κόσμος κάνει εκτιμήσεις για το μέλλον του franchise.

Αν και δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε, εκατοντάδες χιλιάδες μοναδικοί χρήστες παίζουν ενεργά τα παιχνίδια της σειράς Rock Band κάθε μήνα. Αυτό το πάθος που έχουν δείξει οι οπαδοί μας για το Rock Band ανά τα έτη αφήνει να εννοηθεί πως το ροκ δεν έχει πεθάνει, και είμαστε πάντοτε ξεκάθαροι για το ότι θα λατρεύαμε να επιστρέψουμε στο franchise όταν έρθει η σωστή στιγμή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.