Ναι, θα δούμε Darksiders 2 σε PlayStation 4.

Και πιθανότατα και στο Xbox One. Πιθανότατα. Παίζει. Κανείς δεν ξέρει. Αλλά μάλλον. Ίσως. Στο PlayStation 4, πάντως, σίγουρα. Έρχεται. Πλησιάζει. Σχεδόν να’το. Καταφτάνει. Κούτσι-κούτσι.

darksiders_2_006

Μετά από λίγες μέρες φημών σχετικά με το ότι θα βλέπαμε το δεύτερο Darksiders να κάνει την εμφάνισή του σε remastered έκδοση στο PlayStation 4, η τωρινή κάτοχος των δικαιωμάτων του franchise, Nordic Games, επιβεβαίωσε πως θα δούμε το δεύτερο Darksiders να κάνει την εμφάνισή του σε remastered έκδοση στο PlayStation 4.

darksiders_2_003

Έτσι, για να μην αμφιβάλλει κανείς αν το δεύτερο Darksiders θα κάνει την εμφάνισή του σε remastered έκδοση στο PlayStation 4, ναι, όντως, το δεύ…

Εντάξει, κατάντησε χαζό. Αλλά ναι, “έρχεται”. Το “πότε” δεν ανακοινώθηκε. Μόνο πως “έρχεται”.

Όπως είπαμε στην εισαγωγούλα μας, πάντως, αν και το λογικό θα ήταν να ανακοινωθεί η ταυτόχρονη κυκλοφορία του και στο ανταγωνιστικό μεν, αρχιτεκτονικά όμοιο δε Xbox One, για αυτό δεν έγινε κάποιος λόγος. Η τύχη μιας τέτοιας έκδοσης αγνοείται.

Ναι, το πιθανότερο είναι πως θα την δούμε, αλλά επίσημα… βουβαμάρα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.