Και η Marion Cotillard στο κινηματογραφικό Assassin’s Creed

Μια από τις πιο όμορφες κινηματογραφικές παρουσίες (σύμφωνα με όσους… της έχουν δώσει βραβεία για αυτό το λόγο!), η Marion Cotillard, θα βρεθεί δίπλα στον Michael Fassbender στο κινηματογραφικό Assassin’s Creed.

marion_cotillard_003

Η Γαλλίδα ηθοποιός είναι το δεύτερο “μεγάλο όνομα” του Hollywood που θα δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά του (πρώτου;!) Assassin’s Creed.

Θυμίζουμε πως ο Michael Fassbender θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, του Desmond Miles που είδαμε στα (περισσότερα) παιχνίδια της μέχρι τώρα σειράς, να ταξιδεύει στο χρόνο μέσα από τις γεννετικές αναμνήσεις στο DNA του, να “ζει τις ζωές των προγόνων” του, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα στοιχεία κατά της οργάνωσης των Templars.

assassins-creed-michael-fassbender-00

Η ταινία αναμένεται πως θα ακολουθήσει το ίδιο σενάριο, και σύμφωνα με τους δημιουργούς της “θα σεβαστεί το παιχνίδι” – αλλά… σε όλες τις “μεταφορές” δεν το ακούμε αυτό;

Ody's thoughts

Το ότι η miss Cotillard είναι μια καλή ηθοποιός (και, ναι, και εμφανίσιμη) μάλλον δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Το “αν θα είναι μια καλή επιλογή” για τη συγκεκριμένη ταινία, όμως… Χμ… Εξαρτάται…

“Εξαρτάται” διότι ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά για το σενάριο της ίδιας της ταινίας. Αν ο ρόλος της θα έχει να κάνει με το “παρον” και “τον σύγχρονο κόσμο του Desmond Miles”, ναι, μάλλον ναι. Αν, όμως, ο ρόλος της την τοποθετεί στην… Ιερουσαλήμ, όπου εξελισσόταν μεγάλο κομμάτι της “παρελθοντικής” δράσης του πρώτου τίτλου, μάλλον θα δείχνει κομματάκι εκτός τόπου και χρόνου. Μάλλον.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.