Επιβεβαιώθηκε το multiplayer στο Mass Effect 4

Δεν θα λέγεται Mass Effect 4 και δεν θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος χαρακτήρας με τους τρεις προηγούμενους τίτλους. Κανείς δεν ξέρει τα “τι” και “πως”. Ξέρουμε πια, όμως, πως θα έχει multiplayer. For sure.

Mass_Effect_3_The_War_Begins_trailer.jpg

Σύμφωνα με τον senior development director του είμαι-αλλά-μην-με-λέτε “Mass Effect 4”, Chris Wynn, ναι, και ο επόμενος τίτλος της σειράς θα εμπεριέχει online δράση, όπως συνέβη και με το Mass Effect 3.

Ή, μάλλον, το “όπως” διαγράψτε το, διότι αφήνει να εννοηθεί πως το multiplayer του νέου τίτλου θα είναι “όπως” και του προηγούμενου. Και κανείς – πιθανότατα ούτε η ίδια η BioWare – δεν γνωρίζει ακόμα αν και κατά πόσο θα μοιάζουν.

Απλά, αναφέρθηκε – σε tweet του Chris Wynn – πως τώρα έχει αρχίσει να προχωρά πραγματικά η υπόθεση Mass Effect 4, και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν έναν παραγωγό που θα αναλάβει να διαμορφώσει το online κομμάτι του τίτλου.

Άρα, εν συντομία, το ζουμί της υπόθεσης είναι πως, ναι, “το Mass Effect 4 θα έχει multiplayer” – αλλά το “τι” και “πως”… Ουδείς γνωρίζει. Ακόμη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.