Το υπερ-ανεπτυγμένο σύστημα Virtual/Augmented Reality, CastAR, αποκαλύπτεται.

Το παρακάτω βιντεάκι σου εξηγεί όλα όσα μπορεί να κάνει το σύστημα επαυξημένης/εικονικής πραγματικότητας CastAR, που θεωρητικά συνδυαζει τις δυνατότητες όλων των άλλων συσκευών του είδους.

Ody's thoughts

Θεωρητικά, μπορεί και να παρουσιάζει γραφικά επάνω από τον πραγματικό κόσμο, όπως το Google Glass και οι παραπλήσιες λύσεις, αλλά και να λειτουργεί ως παραπλήσιο του Oculus Rift, “απομονώνοντας σε” από τον πραγματικό κόσμο σε εικονικές πραγματικότητες. Θεωρητικά.

Πρακτικά, αν κατάλαβες από το βιντεάκι πώς ακριβώς θα λειτουργεί, εξήγησέ το και σε εμάς. Και αυτό διότι δεν διαθέτει μόνο “οθόνες-στα-γυαλιά”, όπως οι παραπλήσιες λύσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αλλά και δύο προτζέκτορες που η λειτουργία τους προϋποθέτει την ύπαρξη μίας ειδικής ανακλαστικής επιφάνειας με σημάδια – σημεία αναφοράς, που είναι ορατή μόνο στο πρώτο κομμάτι του video (όπου συζητούν επάνω από ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο ενός κτιρίου).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.