Μπανάνα σε ρόλο… fitness gadget από τη Dole!

Εσένα τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τον όρο fitness gadget; Καλά, χαζό είσαι; Ούτε καν σκέφτηκες τις… μπανάνες; Η Dole το έκανε!

banana_005

Ε, ναι, λοιπόν, η Dole σκέφτηκε αλλά και τόλμησε να κάνει αυτό που δεν τόλμησε κανένας άλλος, να δημιουργήσει το απόλυτο wearable gadget, το απόλυτο προϊόν fitness. Και ναι, είναι μια… μπανάνα!

Βρε, δεν κάνουμε πλάκα, λέμε!

Όπως, λοιπόν, μπορείς να δεις με μία επίσκεψη στο σχετικό site, η Dole πρόσθεσε… αισθητήρες και λεντάκια σε… μπανάνες (επαναλαμβάνω: δεν κάνουμε πλάκα!), έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις και την κατάσταση του σώματος δρομέων σε αγώνες ταχύτητας.

Μάλιστα, τα… λεντάκια των μπανανών (ω, δεν περίμενα ποτέ πως θα έγραφα κάτι τέτοιο) μπορούν και να παρουσιάζουν μηνύματα από το Twitter για να τους εμψυχώνουν!

Bonus πως, στο τέλος, μπορείς φυσικά να… φας τη μπανάνα! Διότι δεν διαφέρει σε τίποτα (πέρα από το πρόσθετο “ηλεκτρονικό υλικό”) από τις υπόλοιπες, μη-fitness, μη-ψηφιακές μπανάνες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.