Η Samsung “απαντά” στο Apple Pay αγοράζοντας την LoopPay

Με τους ψηφιακούς αντικαταστάτες του πορτοφολιού μας να γνωρίζουν ολοένα και περισσότερη αποδοχή, η Samsung αποφάσισε “να μπει στο παιχνίδι” αγοράζοντας την LoopPay.

looppay_001

Η LoopPay είναι – ήταν; – μια από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των mobile συναλλαγών, ουσιαστικά παρέχοντας μία αντιπρόταση στο Apple Pay και τις παραπλήσιες λύσεις. Και τώρα, ανήκει στην Samsung.

Η Samsung δήλωσε για την εξαγορά της εταιρείας πως…

Quote:

…θα ενδυναμώσει τις συνολικές προσπάθειες της εταιρείας να παράσχει στους χρήστες απερίσπαστες, ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις mobile πορτοφολιού.

looppay_003

Αντίθετα με άλλες λύσεις του χώρου, η μέθοδος της LoopPay βασίζεται στην δική της πατενταρισμένη τεχνολογία Magnetic Secure Transmission, και χαίρει ήδη αρκετής αποδοχής – είναι αποδεκτή σε περισσότερα από δέκα εκατομμύρια καταστήματα.

Έτσι, αντί να προσπαθεί να επανεφεύρει τον τροχό, η Samsung βρήκε τρόπο να χωθεί σε αρκετά προχωρημένη θέση στον “αγώνα”. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει και πως εξασφάλισε πως αυτή θα κόψει την κορδέλα του τερματισμού. Και μόνο η ιδέα του “mobile πορτοφολιού” εξακολουθεί να είναι ακόμη αρκετά νέα, ενώ η πλειοψηφία των χρηστών συνεχίζει να είναι επιφυλακτική απέναντί της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.