Ειδοποιήσεις του iPhone στο Android Wear;!

Ποιος είπε πως το έξυπνο ρολόι σου πρέπει να είναι κατασκευασμένο από την Apple για να μπορείς να βλέπεις ειδοποιήσεις σε αυτό από το iPhone σου; Τώρα, θα μπορείς και στο Android!

iphone_notifications_001

Είμαι σίγουρος πως θα έχει πάρα πολύ πλάκα να βλέπεις τους άσχετους με τους υπολογιστές να αναρωτιούνται πώς ο developer MohammadAG κατάφερε το… “μαγικό”, να κάνει το iPhone του να στέλνει ειδοποιήσεις στο μη-κατασκευασμένο-από-την-Apple, βασικά… ανταγωνιστικό Android Wear.

Ο ίδιος, που τυγχάνει και δημιουργός μπόλικων modules για το δημοφιλές Xposed framework (που διευκολύνει τις “μοντίφες” του Android), το εξήγησε απλά και κατανοητά: δημιούργησε μια δική του, απλή εφαρμογή για το Android Wear, που επικοινωνεί με το iPhone μέσω των Apple Notification Service Center (ANSC) APIs που εμπεριέχονται στο iOS… ακριβώς για αυτό το σκοπό (την “επικοινωνία” εφαρμογών με το “κέντρο ειδοποιήσεων” του iPhone).

“Μαγεία”. Σαν τους μαγνήτες. Πως διάολο δουλεύουν;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.