Διέρευσαν εικόνες και χαρακτηριστικά του νέου HTC One M9

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του, το Mobile Geeks κατάφερε να τσιμπήσει εικόνες (στην πραγματικότητα 3D renders) και λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο “μεγάλο μοντέλο” της HTC.

HTC_One_M9_003

Η συσκευή, που αναμένεται πως θα ονομάζεται One M9, διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 στα 2 GHz, 3 GBs μνήμης και 32 GBs χώρου αποθήκευσης, καθώς και θύρα microSD για όσους θεωρούν πως τα 32 GBs δεν τους αρκούν.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, όμως, είναι η νέα κάμερά του, στα 20MPs, με την κάμερα UltraPixel του M8 να έχει μεταφερθεί στο μπροστινό τμήμα του, ως… “η απλή κάμερα για τα selfies”.

HTC_One_M9_005

Όσον αφορά στην οθόνη του, “παίζει” στις 5”με ανάλυση 1080p. Το δε πλήκτρο power έχει μετακινηθεί στο πλάι της συσκευής. Από άποψη λογισμικού, θα βασίζεται στο Android 5.0 Lollipop, “επάνω” από το οποίο η HTC έχει “φορέσει” το κλασσικό “skin” της, Sense, στην πια έκδοση του.

Το One M9 φαίνεται να έχει μεταλλικό σώμα, και απεικονίζεται σε δύο βασικά χρώματα, λευκό-χρυσό και μαύρο “γραφίτη”.

Όσο για το κόστος του… Εδώ κλαίμε: €749 για την αγορά της Γερμανίας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.