Κυκλοφόρησε το δωρεάν Outlook για Android και iOS

Η Microsoft διέθεσε σήμερα την δωρεάν έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής διαχείρισης email της, Outlook, για Android και iOS.

outlook_android_phone

Συμλπηρώνοντας το πακέτο των Word, Excel και PowerPoint που είχε ήδη διαθέσει για smartphones και tablets με iOS και Android, η Microsoft διέθεσε σήμερα και την πολυαναμενόμενη δωρεάν εκδοχή του Outlook, της γνωστής εφαρμογής διαχείρισης ε-email, ημερολογίου και επαφών.

Η εφαρμογή διατίθεται με μηδενικό κόστος, και δηλώνει συμβατή με Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com (και Hotmail – MSN), Gmail, Yahoo Mail, and iCloud.

outlook_android_tablet

Όσο για το “γιατί να προτιμήσει κανείς αυτήν αντί για την εφαρμογή που ήδη συνόδευε τη συσκευή του”, διότι πάντα το Outlook ήταν “ένα βήμα μπροστά” όσον αφορά στην διαχείριση email, υπερτερώντας οποιασδήποτε εναλλακτικής λύσης όσον αφορά στην παράλληλη χρήση πολλών λογαριασμών.

Info

Μπορείτε να το βρείτε εδώ για συσκευές με iOS και εδώ για συσκευές με Android.

Άξιο σημείωσης, πάντως, πως δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για μία εντελώς καινούρια έκδοση του Outlook που η Microsoft έγραψε από το μηδέν για αυτές τις δύο πλατφόρμες, αλλά για μια μετονομασία της υπάρχουσας εφαρμογής Acompli, που η εταιρεία αγόρασε περίπου πριν από δύο μήνες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.