14 Απριλίου 2017 το live action Ghost in the Shell με την Scarlett Johansson

Η DreamWorks ανακοίνωσε πότε θα δούμε το “live” remake μιας από τις σημαντικότερες ταινίες scifi/anime, το Ghost in the Shell με την Scarlett Johansson.

ghost-in-the-shell-002Πριν λίγες ημέρες ήμασταν βαθύτατα απασχολημένοι με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το ότι η Disney αποφάσισε επιτέλους να προχωρήσει με την κινηματογραφική μεταφορά του κλασσικού anime, Ghost in the Shell. Και πως “έκλεισε” στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Scarlett Johansson. Τώρα, όμως, που έχουμε αρχίσει να ανεβάζουμε και πάλι ρυθμούς, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας να μας ξεφύγει!

Έτσι λοιπόν, ναι, όπως είπαμε στον τίτλο μας, καθιστώντας σχεδόν περιττά όλα όσα γράφουμε εδώ, η ταινία αναμένεται στις 14 Απριλίου 2017 και…

Και, βασικά, αυτό είναι όλο, αφού δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε περισσότερο μέχρι τώρα.

note

Για τους μη γνώστες, θυμίζουμε πως το Ghost in the Shell είναι ένα κλασσικό πια Manga / graphic novel, του Katsuhiro Otomo, που μεταφέρθηκε κομματάκι ελεύθερα σε anime – σε “κινούμενα σχέδια”.

Η πρώτη αυτή ταινία αποδείχτηκε τόσο καλή ώστε να θεωρείται συχνά σχεδόν ισάξια με το… “κανονική ταινία” Blade Runner στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Έχει ακολουθηθεί από μια (ίσως και δυο, πια, θα σας γελάσουμε) άλλες ταινίες anime, καθώς και από τουλάχιστον δύο σειρές (επίσης anime).

Και έχουμε δει και αρκετές προσπάθειες στο χώρο του gaming βασισμένες είτε σε κάποια από τις ταινίες, είτε σε κάποια από τις σειρές, δίχως όμως να έχουμε δει ποτέ κάτι πραγματικά άξιο λόγου μέχρι σήμερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.