Ο Liam “Thor-brother” Hemsworth πρωταγωνιστής στο νέο Independence Day;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το The Wrap θέλουν τον… junior αδελφό του Chris Hemsworth – που θυμόμαστε κυρίως ως Thor – να αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή στο sequel του Independence Day.

independence day 001

liam_hemsworth_003Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, ακόμα συνεχίζει να “ψήνεται” ένα sequel στο Independence Day, σε “εκείνη την ταινία επιστημονικής φαντασίας που είδαμε το 1994 και που μάλλον μας έμεινε περισσότερο επειδή ένα τεράστιο UFO ανατίναζε τον λευκό οίκο“. Ναι, “μετά από τόσα χρόνια”. Ακόμα.

Και μπορεί πολλοί από όσους είχαν δει την πρώτη ταινία να… μην βρίσκονται πια αναμέσα μας, και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους να την έχουμε ξεχάσει – για να μην μιλήσουμε για τις νέες γενιές που… δεν γνωρίζουν καν περί τίνος πρόκειται – αλλά με Jeff Goldblum και Bill Pullman να έχουν πει το “ναι” για την επιστροφή τους στο sequel, μάλλον είναι δεδομένο πως… θα θυμηθούμε!

Τώρα, με τον Will Smith (βασικό πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας, youngster-που-έπεσες-εδώ-και-δεν-την-έχεις-δει), να έχει αρνηθεί να επιστρέψει, από ότι λέει το The Wrap, ο ρόλος “πλασαρίστηκε” στον αδελφό-του-Θώρ, Liam Hemsworth. Που επίσης τυγχάνει ηθοποιός, σαν τους δυο μεγαλύτερους αδελφούληδες του, εκ των οποίων, να θυμίσουμε, λες και δεν το είπαμε αρκετές φορές μέχρι τώρα, ο ένας τυγχάνει ο έχω-παίξει-τον-Θώρ Chris Hemsworth.

Ody's thoughts

Bonus για τις κιουρίες και δεσποινίδες πως το τρίο Hemsworth μοιράζεται και τα good looks του. “Το’χει το σόι”.

Ο junior Hemsworth δεν έχει παίξει και σε τόσες πολλές ταινίες, αν και τον είδαμε και σε έναν κομματάκι μικρό αλλά βασικό ρόλο στο Expendables 2. Μάλλον, όμως, το sequel στο Independence Day, που για την ώρα διατηρεί το ίδιο όνομα που είχε και… προ εικοσαετίας, “ID Forever“, δεν θα έχει και τόσες πολλές απαιτήσεις από ερμηνευτικής άποψης. Αν ο πρωταγωνιστής μπορεί να… τρώει σφαλιάρες και να τρέχει σαν να του έχεις βάλει νέφτι, all’s well.

Με άλλα λόγια, “θα ανταπεξέλθει”. Αρκεί να πει το OK ώστε… να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο ρημάδι, γιατί αν συνεχίσουν να το καθυστερούν και αναβάλλουν, στο τέλος δεν θα έχει μείνει κανείς για να το δει. Μόνο οι Τεχνητές Ευφυίες και ο Ultron.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.