”Ονόματα” και “ημερομηνία” για το νέο Ghostbusters

Ο σκηνοθέτης του reboot των αγαπημένων Ghostbusters, Paul Feig, ανακοίνωσε τις δύο βασικές πρωταγωνίστριες της επερχόμενης ταινίας, μαζί με άλλα δύο “ονόματα” και την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

ghostbusters_006

Σε δυο από τους κεντρικούς ρόλους, ως μέλη της ομάδας των Ghostbusters, θα δούμε τις Kristen Wiig και Melissa McCarthy, με τις οποίες ο σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί και στα Bridesmaids και The Heat.

Δίπλα τους, ως τα άλλα δυο μέλη της τετραμελούς ομάδας των… φαντασματο-κυνηγών, οι Leslie Jones και Kate McKinnon.

Wiig poses at the American premiere of "Despicable Me 2" in Universal City, CaliforniaΑν όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα, ίσως είναι διότι δεν θυμάσαι ή δεν είχες ακούσει πως η νέα ταινία θα ήταν ως ένα σημείο reboot, ξεχνώντας την παλιά ομάδα που είχαμε γνωρίσει. Διότι, δυστυχώς, ο χρόνος είναι αμείλικτος, και οι (εναπομείναντες) πρωταγωνιστές των κλασικών ταινιών είναι πια παππούδες.

Και μάλλον δεν είχες ακούσει και πως στην νέα ταινία οι Ghostbusters δεν θα είναι άντρες. Ναι, έτσι εξηγούνται “οι τέσσερις γυναίκες ως πρωταγωνίστριες”.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αναμένεται στους κινηματογράφους 22 Ιουνίου του 2016.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.