Μας περιμένει ΠΟΛΥ Star Wars στο άμεσο μέλλον!

Ο CEO της Disney, Bob Iger, μίλησε όχι μόνο σχετικά με την επερχόμενη ταινία, αλλά για το franchise του Star Wars στο σύνολο του, “ανοίγοντας τα χαρτιά του” σχετικά με το άμεσο κινηματογραφικό μέλλον του.

star-wars-mickey

Και επειδή δεν υπάρχει λόγος να σας κουράζουμε με εισαγωγές, πάμε κατευθείαν σε όσα είπε:

Quote:

Ως ένας από τους λίγους ανθρώπους που τους επιτράπηκε να επισκεφτούν τα σκηνικά κατά τα γυρίσματα της ταινίας…

(…)

…αλλά και ένας από τους ακόμη λιγότερους που έχουν δει το μεγαλύτερο κομμάτι του “γυρισμένου υλικού” (σημ.: footage)…

(…)

…μπορώ να εγγυηθώ στα εκατομμύρια των οπαδών του Star Wars που πέρασαν την τελευταία δεκαετία αισιοδοξώντας για μία νέα ταινία πως αυτή θα αξίζει την αναμονή. Και θα είναι μονάχα η αρχή μιας νέας εποχής εξαιρετικής μυθοπλασίας (σημ.: exceptional – storytelling) για το Star Wars. Τον επόμενο χρόνο θα διαθέσουμε την πρώτη μας αυτόνομη ταινία βασισμένη σε αυτούς τους χαρακτήρες, η οποία θα ακολουθηθεί από το Star Wars: Episode VIII το 2017, και θα ολοκληρώσουμε αυτή την τριλογία με το Episode IX το 2019.

Star-Wars

Εντάξει; Έπαθες… overdose από τον καταιγισμό νέων πληροφοριών; Ας τα πάρουμε ένα-ένα:

  • Κατά τον ίδιο, η νέα ταινία θα είναι ελάχιστον στα επίπεδα της πρώτης τριλογίας. Προσέξτε πως η φράση του είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να μιλάει για οπαδούς που περίμεναν μία δεκαετία για να δουν μια νέα ταινία, η οποία “να αξίζει την αναμονή”. Υπονοώντας πως έχουν περιμένει και πάλι στο παρελθόν για μία ταινία, η οποία όμως δεν άξιζε την αναμονή. Ποιά να ήταν άραγε;
  • Επιβεβαιώθηκε “απευθείας από τον ηγέτη” (αυτόν, είπαμε, τυγχάνει “ο CEO της Disney”) η κυκλοφορία της πρώτης αυτόνομης ταινίας την επόμενη χρονιά.
  • Επιβεβαιώθηκε πως θα ακολουθήσει η δεύτερη ταινία της νέας τριλογίας την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2017.
  • Επιβεβαιώθηκε πως σχεδόν αμέσως μετά από τη δεύτερη ταινία της νέας τριλογίας, με κενό διάστημα ενός έτους, θα ακολουθήσει η τελευταία ταινία της, το Star Wars Episode IX το 2019.
Star Wars Evolution

Αναφερόμενος στο “τέλος αυτής της τριλογίας” ίσως προσπαθεί να την διαχωρίσει από τις δύο που είχαν προηγηθεί, διά χειρός George Lucas. Το πιθανότερο όμως, όπως σημειώνει και το slashfilm, είναι πως υπονοεί ότι θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες. Και είναι λογικό, αφού θα έπρεπε να είναι τρελή η Disney για να πληρώσει τόσα εκατομμύρια ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα του franchise, μόνο για… να το παρατήσει μετά από 3 – 4 ταινίες.

Με άλλα λόγια, αγαπητέ Φώτη, μας περιμένει πολύ-πολύ Star Wars στα επόμενα χρόνια. Όπως έλεγαν και αρκετές φήμες, τα πάντα μέχρι τώρα δείχνουν πως θα βλέπουμε τουλάχιστον μία νέα ταινία κάθε χρόνο! Διότι μπορεί να φαίνεται και πως “υπάρχει κενό” ανάμεσα στα Episode VIII και Episode IX, άλλα εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως η Disney δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει μόνο μία αυτόνομη ταινία, αλλά πολλές. Προφανώς, λοιπόν, σε αυτό το κενό έρχεται και χώνεται η δεύτερη αυτόνομη ταινία, οπότε… “Μια ταινία τη χρονιά”!

Πολύ Star Wars, βρε παιδάκι μου!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.