Ο Simon Pegg “βάζει χέρι” στο σενάριο του Star Trek 3

Ο Simon Pegg, που έπαιξε και τον ρόλο του Scotty στα δύο τελευταία κινηματογραφικά Star Trek, συν-συγγράφει το σενάριο του τρίτου.

Star Trek Into Darkness 022

STAR TREK INTO DARKNESSΟ Simon Pegg, γνωστότερος στα πλήθη ως “ο Shaun του Shaun of the Dead“, δεν είναι μόνο ένας αγαπημένος ηθοποιός, αλλά και ένας δηλωμένος φανατικός geek. Λογικό δεν είναι που, στην πρώτη ευκαιρία, “χώθηκε” σε ρόλο συν-συγγραφέα για το σενάριο του επερχόμενου Star Trek 3;

Την είδηση αποκάλυψε πρώτο το Deadline και την επικύρωσε ο ίδιος με ένα tweet του, επιβεβαιώνοντας πως θα συνεργαστεί με τον Doug Jung για την συγγραφή του σεναρίου της τρίτης ταινίας στην rebooted κινηματογραφική σειρά.

Και μπορεί να τον γνωρίζουμε κυρίως ως έναν ηθοποιό, αλλά είχε “βάλει χεράκι” και στα σενάρια των Shaun Of The Dead, Hot Fuzz, Paul και The World’s End, ενώ ως γνήσιος geek ειναι και φανατικός του Star Trek, οπότε… έχουμε ελπίδες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.