Επιστρέφουν X-Files και Prison Break;!

Μετά την επιτυχία των “επιστροφών” των σειρών 24 και Live Another Day, η Fox ετοιμάζεται να επαναφέρει άλλες δυο σειρές που αγαπήσαμε.

Gillian Anderson And David Duchovny Portrait Session

Η Fox δηλώνει έτοιμη να επαναφέρει μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του παρελθόντος, το X-Files, που κατά τη διάρκεια της αρχικής προβολής της είχε μετατραπεί σε παγκόσμιο φαινόμενο. Και, για δες, είναι πιθανότατο πως δεν θα παραμείνουν σχέδια, “μια ιδέα της Fox”, μα να το δούμε στην πράξη, αφού και όλοι οι βασικοί συντελεστές της κλασικής σειράς, οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, David Duchovny και Gillian Anderson, καθώς και ο δημιουργός της, Chris Carter, έχουν εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν ίδιο ενδιαφέρον για μία επαναφορά της σειράς.

X-Files 002Το βασικό πρόβλημα με κάτι τέτοιο δεν είναι η θέληση, αλλά το ότι είναι και οι τρεις απασχολημένοι με άλλα projects. “Απασχολημένοι”, με τον Duchovny να έχει “κλείσει” πια την αρκετά επιτυχημένη σειρά Californication, στην οποία είχε μεταπηδήσει σχεδόν αμέσως μετά από το X-Files, και να συνεχίζει με τη νέα “αστυνομική” σειρά Aquarius, την Anderson να είναι απασχολημένη με τα Hannibal και The Fall και… Και τον Chris Carter να προσπαθεί ακόμη να χωνέψει το “άκυρο” που “έφαγε” από την Amazon όσον αφορά μια νέα του σειρά.

Δεν είναι, λοιπόν, θέμα θέλησης, αλλά συγκυριών, του αν θα καταφέρουν να συγχρονιστούν, “να τα συμφωνήσουν” και… Και το X-Files θα επιστρέψει!

Μαζί με αυτό, η Fox εκδήλωσε ενδιαφέρον και την επιστροφή μιας άλλης, επίσης αρκετά επιτυχημένης και αγαπημένης – αλλά και πιο πρόσφατης – σειράς της, του Prison Break, που όμως, όσο ενδιαφέρον και αν είχε, μάλλον δεν συγκρίνεται… με την καμία με το μεγαθήριο X-Files, που πέρα από την τηλεοπτική σειρά κατάφερε να μεταπηδήσει και στον κινηματογράφο (και να μετατραπεί και σε τουλάχιστον δυο παιχνίδια, ένα ψιλο-survival-horror για το PlayStation 2 και ένα FMV adventure για τα PCs).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.