Διώχνει κόσμο η Dreamworks γιατί “είμαστε ηλίθιοι”

Η γνωστή-αλλά-δεν-θα-την-χάλαγε-να-είναι-και-γνωστότερη εταιρεία με ειδίκευση στα 3D κινούμενα σχέδια, Dreamworks, κάνει περικοπές δηλώνοντας απογοητευμένη με την ηλιθιότητα των θεατών.

Dreamworks_002

Εσύ φταις! Ναι, εσυ, μην κοιτάζεις έτσι την οθόνη! Εσύ φταις που η Dreamworks μόλις έδιωξε κοντά στους 500 εργαζόμενους, δηλώνοντας και πως θα μειώσει την παραγωγή ταινιών της από τρεις σε δύο ανά έτος. Πω-πω συμφορά!

Και φταίς διότι, σύμφωνα με την ίδια, η αιτία της αποτυχίας ταινιών όπως το Peabody & Sherman εντοπίζεται στο ότι παραήταν έξυπνες για το κοινό. Δηλαδή εσένα. Που είσαι ηλίθιος που δεν τις είδες.

Ηλίθιε. Ε, ηλίθιε.

Ody's thoughts

Η είδηση εντάσσεται λοιπόν στο παράρτημα “όχι-εγώ-οι-άλλοι-φταίνε”. Πάντα “οι άλλοι”. Δεν είμαστε εμείς οι αποτυχημένοι, “οι άλλοι” φταίνε, που… πετυχαίνουν, και μας κάνουν εμάς να δείχνουν αποτυχημένοι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.