Διέρρευσε πριν της ώρας του το τελευταίο άλμπουμ της Bjork

Πριν καλά-καλά προλάβει να ανακοινώσει το τελευταίο άλμπουμ της, Vulnicura, η Bjork το είδε να… κυκλοφορεί for free online.

bjork_002

Για μία ακόμη φορά, ένα πολυαναμενόμενο μουσικό άλμπουμ διέρρευσε στο Internet αρκετά πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Σε αυτή την περίπτωση, και όπως ήδη είπαμε, πρόκειται για το καινούργιο άλμπουμ της Bjork, Vulnicura, το οποίο μέχρι πρόσφατα κάλυπτε ένα… πέπλο μυστηρίου: ούτε αν θα είχε καμία συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, ούτε ποια θα ήταν τα κομμάτια που θα συμπεριλάμβανε… τίποτα. Nada. Nothing. Και τώρα, τσουπ, να’το στα… καλά τορεντάδικα, πριν προλάβει καν να πει “αγόρασε με”!

Το The Verge παρέχει και την πλήρη λίστα με τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ, την οποία όμως δεν θα αναφέρουμε και εδώ, αφού… Ποιός ο λόγος; Είναι σχεδόν σίγουρο πως, αν σας αρέσει η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα, με το που μάθατε την είδηση, μάλλον φύγατε πως όλα τα γνωστά… “ύποπτα στέκια” σε μια προσπάθεια να το βρείτε!

Σα δε ντρέπεστε, σκοτεινά κατακάθια του υποκόσμου! Αίσχος!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.