Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά… Και Τα Λοιπά!

Έστω με καθυστέρηση, χρόνια πολλά φίλοι και φίλες, καλή νέα χρονιά και μακάρι φέτος να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

christmas_mrspock

Και εμείς βρεθήκαμε στο… πνεύμα των εορτών, μασαμπουκιάσαμε εκτενές σύνολο κουραμπιεδομακάρονων, (βασιλο)πιτών, λοιπών φαγητών και, κυρίως, γλυκών, καλωσορίσαμε το νέο έτος με αισιοδοξία (διότι πόσο πιο χάλια μπορεί να είναι; Πόσο; Όχι, μη μας πείτε, δεν θέλουμε να ξέρουμε!) και…

Και σύντομα θα επιστρέψουμε κοντά σας, διότι, για την ώρα, είμαστε στη χώνεψη. Ναι, για αυτό “η απουσία”. Τι περιμένατε, επίθεση του Γκοντζίλα;

Λογικά, από Δευτέρα θα γυρίσουμε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε, φάτε και εσείς ό,τι έχει μείνει, παίξτε κανένα παιχνιδάκι, δείτε καμία ταινιούλα της προκοπής (π.χ. το Stonehearst Asylum αποδείχτηκε καλύτερο από ό,τι το περίμενα – ειδικά σε σχέση με το πλήθος μαύρων χαλίων που είδαμε πρόσφατα) και… Well, και τα λέμε λίαν συντόμως!

Duck over and out

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.