$57 εκατομμύρια έχει πληρώσει το Steam Workshop

Η Valve έχει πληρώσει περισσότερα από $57 εκατομμύρια στους χρήστες που έχουν διαθέσει περιεχόμενο για τα παιχνίδια της μέσω του Steam Workshop.

Valve_Steam_002

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Steam Workshop είναι εκείνο το υπο-τμήμα του Steam που φιλοξενεί περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει “οι απλοί χρήστες” για τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αν, βέβαια, αυτά το υποστηρίζουν.

Σε αυτούς ακριβώς τους “απλούς χρήστες” έχει πληρώσει περισσότερο $57 εκατομμύρια μέχρι σήμερα η Valve για τις δημιουργίες τους, που έχουν φτιάξει κυρίως για τα δικά της παιχνίδια, και έχουν διαθέσει μέσα από το Steam Workshop.

Το νούμερο μοιράζονται 1500 δημιουργοί περιεχομένου, σε 75 διαφορετικές χώρες, ενώ αφορά όλο το διάστημα λειτουργίας του Steam Workshop, από το 2011 μέχρι σήμερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.