Χριστούγεννα του 2016 το κινηματογραφικό Assassin’s Creed

Η Fox ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της κινηματογραφικής μεταφοράς της σειράς παιχνιδιών της Ubisoft, Assassin’s Creed.

assassins-creed-michael-fassbender-00

Και θεωρητικά, αφού σας την αναφέραμε στον τίτλο μας, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Ναι, στα τέλη του 2016, κατά την εορταστική περίοδο αναμένεται να το δούμε.

Πρακτικά, αξίζει να θυμίσουμε πως η ταινία είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται από την εποχή της κυκλοφορίας του πρώτου τίτλου της σειράς Assassin’s Creed, και έτσι εκτιμάται πως μάλλον και το σενάριο της θα βασίζεται περισσότερο σε εκείνον.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Michael Fassbender, που έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά το πλέον… “geeky υλικό”, έχοντας παίξει και σε ταινίες όπως οι 300, X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past και Prometheus.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.