Ο… ζόμπι-Χίτλερ σε περιμένει στο Zombie Army Trilogy!

Η σειρά που ξεκίνησε από την Rebellion ως… πλακαντζίδικο spin-off των Sniper Elite, αυτόνομα ως τριλογία σε ανεξάρτητο πακετάκι.

Zombie_Army_Trilogy_003

Ίσως είχες ακούσει – ή και παίξει – έναν από τους τίτλους της σειράς Nazi Zombie Army στο παρελθόν. Το πιθανότερο είναι πως θα είχες πέσει επάνω του ψάχνοντας περισσότερα για το Sniper, στο οποίο λειτουργούσε ως expansion – όχι και τόσο διαφορετικά από τα “zombie modes” στα πρόσφατα Call of Duty. Με την ευκαιρία που η δημιουργός των τίτλων, Rebellion, είχε δημιουργήσει ένα από αυτά για σχεδόν κάθε τίτλο της σειράς Sniper, η οποία είναι πια τριλογία… γιατί να μην κυκλοφορούσε και αυτά ως μία ανεξάρτητη τριλογία; Και έτσι και θα γίνει!

Το πακετάκι Zombie Army Trilogy είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία και αναμένεται εντός μηνών – “αρχές του έτους” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση – τόσο για PC όσο και για Xbox One και PlayStation 4.

Αν δεν το γνωρίζεις, και θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό, δοκίμασε μία επισκεψούλα στο επίσημο site του, Zombie Army.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.