Χρηματοδότηση με… το καλημέρα σας για το Shadowrun: Hong Kong

Το επόμενο sequel στην αναγεννημένη σειρά Shadowrun δεν πρόλαβε να εμφανιστεί καλά-καλά στο Kickstarter και, τσουπ, χρηματοδοτήθηκε στο τσακ-μπαμ!

shadowrun_returns_002

Περισσότερο από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του Shadowrun στις… 16bit κονσόλες του παρελθόντος, στα SEGA MegaDrive και Super Nintendo Entertainment System, το πρωτότυπο cyberpunk σύμπαν που πρωτοεμφανίστηκε ως επιτραπέζιο RPG συνδυάζοντας μαγεία με τεχνολογία, επέστρεψε στα PC με το Shadowrun Returns της Harebrained Schemes. Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνισή του ένα βελτιωμένο standalone expansion του, το Shadowrun: Dragonfall, και… Και έκτοτε όλοι αναρωτιόντουσαν ποια θα ήταν η συνέχεια για την σειρά. Και να που αποκαλύφθηκε μονομιάς, κατευθείαν μέσα από τη σελίδα που δημιούργησε η ομάδα ανάπτυξης της για την χρηματοδότηση της, που αλλού, στο Kickstarter.

Ως sequel σε ένα πολύ δημοφιλές και αγαπημένο παιχνίδι, το νέο Shadowrun: Hong Kong – του οποίου το θέμα μάλλον είναι… προφανές από τον τίτλο του (“Hong Kong”, you know? Neuromancer φάση;) σε συνδυασμό με όσα γνωρίζουμε από τα Shadowrun:Returns και Dragonfall – χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς με το καλημέρα σας, πριν καλά καλά προλάβει να διαδοθεί η είδηση πως εμφανίστηκε στο Kickstarter.

Έτσι, ο τίτλος όντως θα κυκλοφορήσει, και αναμένεται κάποια στιγμή κοντά στα μέσα του έτους, για PC, Mac και Linux.

note

Η “είδηση” είναι κομματάκι… μπαγιάτικη, αφού “μας κόλλησε στο back-end” κατόπιν μικρών τεχνικών προβλημάτων. Έτσι, αντί να ανέβει στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας… Well, όπως και να έχει, την αναρτούμε διότι μας αρέσει ο κόσμος του Shadowrun.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.