Τον Αύγουστο “γυρίζει” το τελευταίο-τελευταίο Resident Evil

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής σειράς, Milla Jovovich, τα γυρίσματα του τελευταίου (όπως λέμε “δεν-έχει-άλλο”) Resident Evil: The Final Chapter, αρχίζουν εντός μηνών.

Resident_Evil_002

Για πολλούς, το ότι το Resident Evil: The Final Chapter θα είναι και η τελευταία-τελευταία ταινία στην μέχρι τώρα κινηματογραφική σειρά, όπως λέμε “δεν θα δούμε άλλη συνέχεια μετά από αυτό” (ναι, καλά!), είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχουν ακούσει. Και αυτό διότι, ο κύριος Paul W.S. Anderson, που εκτελεί και χρέη παραγωγού, σκηνοθέτη αλλά και σεναριογράφου σε όλες τις μέχρι τώρα ταινίες της σειράς, είχε εξαρχής αποφασίσει να ξεφύγει τοσο πολύ από τα σενάρια των παιχνιδιών στα οποία υποτίθεται πως βασίζονται οι ταινίες, ώστε να μοιάζουν ως ολοκληρωτικά άσχετες με αυτά. Με εξαίρεση τα ονόματα των πρωταγωνιστών και το ότι, ως ένα σημείο, αμφότερα είχαν να κάνουν ζόμπι.

Σε τελευταία συνέντευξη της, η σύζυγος του κυρίου, Milla Jovovich, που τυγχάνει και πρωταγωνίστρια σε επίσης όλες τις μέχρι τώρα ταινίες της σειράς, έδωσε περισσότερη έμφαση στο γεγονός ότι θα έχει γεννήσει λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας, και στο πόσο ευτυχισμένη είναι που θα είναι και πάλι μαμά σχεδόν παράλληλα με την έναρξη των γυρισμάτων, πόσο χαρούμενη θα είναι που γούτσου-γούτσου και… Ξέρετε… Τίποτα ουσιαστικό σχετικά με την ίδια την ταινία, εκτός από το ποιές είναι οι καλύτερες πάνες.

Ody's thoughts

Που, αν μιλούσαμε για κανονικά θρίλερ, μπορεί και να ήταν χρήσιμο ως κάποιο σημείο, για κάποιους, μα δυστυχώς τα Resident Evil στην κινηματογραφική τους μορφή είναι περισσότερο χαζές αξιομούβις, οπότε… Ναι… Εμ… Αυτάααα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.