Νέα ομάδα της Microsoft εργάζεται σε “αγαπημένο τίτλο στρατηγικής”

Η Decisive Games είναι το νέο εσωτερικό studio ανάπτυξης τίτλων της Microsoft που, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, εργάζεται σε νέα εκδοχή πολυαγαπημένου τίτλου στρατηγικής.

Age_of_Empires_II_HD_004

Όπως ανέφερε το post “στρατολόγησης” της εταιρείας μέσα από το οποίο ψάχνει κόσμο για να στελεχώσει την νέα ομάδα της, Decisive Games, η οποία θα εντάσσεται στην γενικότερη οικογένεια των Microsoft Game Studios…

Quote:

Γίνε μέλος των Microsoft Game Studios, και βοήθησέ μας να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά απίθανων παιχνιδιών για τα Windows και το Xbox.

Η ομάδα Decisive Games επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πρωτοκλασάτων τίτλων στρατηγικής, και χτίζει ένα στούντιο που θα φέρει την επόμενη εκδοχή σε ένα πολυαγαπημένο franchise στρατηγικής στην επόμενη γενιά παικτών ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μία ευέλικτη ομάδα με υψηλά επίπεδα συνεργασίας και παιχνιδο-κεντρική προσέγγιση όσον αφορά στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

Και μπορεί το άρθρο του VG247 να εικάζει πως πρόκειται για έναν νέο τίτλο στην, όντως αγαπημένη, σειρά τίτλων στρατηγικής της Microsoft, Age of Empires, μα…

close_combat_strategy_001

Ody's thoughts

…μα προσωπικά, και για αυτό το έβαλα και σε μποξάκι άποψης, θα κάνω μία ακόμη πιο περίεργη εκτίμηση. Σίγουρα θα έχω πέσει εξω, αλλά στην απίθανη περίπτωση που βγω σωστός, ίσως να είμαι και ο μόνος στον πλανήτη που το θυμήθηκε: λέτε να ψήνει νέο… Close Combat;! Μάλλον δεν υπάρχει (πια;!) άνθρωπος στον πλανήτη που να θυμάται πως κάποτε αυτή η σειρά τίτλων της Microsoft πρωταγωνιστούσε στο χώρο των παιχνιδιών στρατηγικής ως μία από τις καλύτερες του είδους!

Ω, πόσο θα γελάσω αν έχω πέσει μέσα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.