Έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της έχασε η Qualcomm

Τα προβλήματα με την πρώτη 64μπιτη εκδοχή των επεξεργαστών της, Snapdragon 810, μόλις στοίχισαν στην Qualcomm έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της.

samsung_galaxy_s5_008.jpg

Αν και δεν ανακοινώθηκε πως πρόκειται για την Samsung, όλες οι ενδείξεις μέχρι σήμερα δείχνουν πως, ναι, πρόκειται για την Samsung. Την Samsung που σκόπευε να χρησιμοποιήσει τους πολλά υποσχόμενος Snapdragon 810 στις φετινές τις ναυαρχίδες, με πρώτο και καλύτερο το πολυαναμενόμενο Galaxy S6.

Αυτή είναι, κατά πάσα πιθανότητα, “ο μεγάλος πελάτης” που μόλις έχασε η Qualcomm εξαιτίας των προβλημάτων που έχει συναντήσει στην κατασκευή των Snapdragon 810. Που από “πολλά υποσχόμενοι” έμειναν στο… “υποσχόμενοι”, αφού απ’ ότι ακούγεται η εταιρεία δεν έχει καταφέρει ακόμα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην παραγωγή τους, που λέγεται πως έχουν να κάνουν με το ότι “πιάνουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες” όταν λειτουργούν στην πλήρη συχνότητα τους.

Snapdragon_810_002

Η επίσημη ανακοίνωση της “λέει” πως οι Snapdragon 810..:

Quote:

…will not be in the upcoming design cycle of a large customer’s flagship device…

…προειδοποιώντας πως αυτό θα οδηγήσει σε λιγότερα έσοδα όσον αφορά στο κομμάτι της που κατασκευάζει επεξεργαστές.

Ody's thoughts

Τι, “έχει και άλλο” (κομμάτι); Εγώ επεξεργαστές ήξερα πως κατασκεύαζε, μόνο! Για δες..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.