Ούτε μέρα δεν θα κρατάει η μπαταρία του Apple Watch

Το “έξυπνο ρολόι” της Apple μάλλον… παραείναι έξυπνο για την μπαταρία του!

Apple_Watch_012

“Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είν…” και κάπου εκεί, σου σβήνει η οθόνη, και τσουπ, χρειάζεσαι και πάλι φόρτιση. Διότι αν περίμενες πως θα μπορούσες να βγάλεις μία ολόκληρη μέρα χρησιμοποιώντας το μαγικό τεχνολογικό μαρκούτσι που η Apple θέλει να σε πείσει να αγοράσεις και τυλίξεις στον καρπό σου, “αναβαθμίζοντας” την μίζερη καθημερινότητα σου… Ναι, καλά, κάνε όνειρα!

19 ώρες κρατάει – δεν κρατάει, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το Apple Watch, μετά από μια πλήρη φόρτιση, και ο αριθμός δεν αντιστοιχεί μόνο σε αυτό που λέμε “ενεργή χρήση”, αλλά σε… “μέτρια”. “Τυπική”. “Φόρα το και μόστραρε το στα μωρά” (αλλά μην το πολυ-κοιτάς).

Και, αυτό είναι: τσουπ, και “άδειασε”.

Όσον αφορά στην ενεργή χρήση του; Εδώ μπορείς να βάλεις τα κλάματα, αφού όπως και το ξαδερφάκι του, Google Glass (“ξαδελφάκι” όσον αφορά στην άσ’ τα και βράσ’ τα μπαταρία του), ζήτημα να μπορείς να το χαρείς από δυόμισι μέχρι τέσσερις ωρίτσες. Υπό ιδανικές συνθήκες. Και με τον ανάδρομο Ερμή να φυλάει τα νώτα σου.

Καλά είχε προειδοποιήσει ο Tim Cook πως, σε καρα-ελεύθερη απόδοση..:

Quote:

’ντάξ, μωρέ, θα το συνηθίσει ο κοσμάκης να φορτίζει το ρολόι του κάθε μέρα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.