Οδοντόβουρτσες με… Bluetooth από την Oral-B

Λίγα χρόνια πριν, παρέα με δύο φίλους, για να κάνουμε πλάκα συνηθίζαμε να φωτοσοπάραμε “κουλά” προϊόντα. Τώρα, η Oral-B έκανε ένα από αυτά πραγματικότητα!

bluetooth_oral_b_004

Ναι, όπως είπαμε και στον τίτλο, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, η γνωστή εταιρεία Oral-B δήλωσε το παρόν στην φετινή έκθεση CES με μια… εφαρμογή για smartphones σε συνδυασμό με οδοντόβουρτσες με υποστήριξη Bluetooth! Βρε δεν κάνουμε πλάκα λέμε!

Ody's thoughts

Σου λέει, tooth το μεν, Bluetooth το δε, γιατί να μην τα ενώσουμε σε μία βολική συσκευασία;

bluetooth_oral_b_003Πέρα από την πλάκα (χα-χα, “πλάκα”), ο συνδυασμός της εφαρμογής με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της εταιρείας επιτρέπει στον κάτοχο τους να βλέπει στο smartphone του αν έχει βουρτσίσει για αρκετή ώρα τα δόντια του, αν έχει εφαρμόσει περισσότερη ή λιγότερη πίεση από ότι θα έπρεπε και…

Και όσα, γενικά, θα περίμενες να σου πει ενας προπονητής βουρτσίσματος δοντιών.

Αν υπήρχε τέτοιο πράγμα!

Ody's thoughts

Προσωπικά, θα συνεχίσω να προσμένω με ανυπομονησία το χαρτί υγείας με υποστήριξη WiFi. Διότι αν πριν λίγα χρονάκια φωτοσοπάραμε Bluetooth-στις-οδοντόβουρτσες για να κάνουμε πλάκα, δίχως να μπορούμε να φανταστούμε κάποια πρακτική χρήση ενός τέτοιου συνδυασμού, σίγουρα κάτι μας έχει ξεφύγει και στον πιθανό συνδυασμό χαρτιού υγείας με WiFi! Όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.