Η LG ετοιμάζει smartwatch με… WebOS;!

Σχεδόν κάτω από τη μύτη των περισσότερων, σε παρουσίαση της Audi στην CES, έκανε την εμφάνισή του ένα έξυπνο ρολόι από την LG. Όχι, όχι με Android αλλά με…WebOS

Το εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα που ξεκίνησε από την Palm και… εξακολουθεί να μην λέει να ψοφήσει, έκανε λοιπόν και πάλι την εμφάνισή του! Ο company board manager της Audi, Dr. Ulrich Hackenberg, σε επίδειξη του πως μπορεί κανείς να τηλεχειρίζεται λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσα από ένα smartwatch, χρησιμοποίησε ένα μοντέλο της LG που δεν είχε κάνει την εμφάνισή του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Κατόπιν… ανάκρισης από το Android Central, επιβεβαιώθηκε πως η συσκευή δεν τρέχει κάποια έκδοση του – μέχρι σήμερα κυρίαρχου σε mobile συσκευές λειτουργικού της Google – Android, μα μια έκδοση του WebOS.

Αν και δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα σχετικά με την μελλοντική διάθεση της συσκευής, μάλλον είναι απίθανο να πρόκειται για ένα πρωτότυπο που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες αυτής της επίδειξης, ενώ η Wall Street Journal τοποθετεί τη διάθεση της στις αρχές του 2016

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.