Τσάμπα Microsoft Office εδώ-και-τώρα στο Android tablet σου!

Η Microsoft “άνοιξε” την beta των τριών βασικών εφαρμογών της σουίτας Office της, Word, Excel και PowerPoint, για όλα τα tablets με Android.

Android_Word_Preview_001

Πριν λίγο καιρό, η Microsoft είχε διαθέσει την πρώτη δοκιμαστική έκδοση των τριών βασικών εφαρμογών της σουίτας γραφείου της Office, τα Word, Excel και PowerPoint, προς κάθε ενδιαφερόμενο. Ή, μάλλον, σχεδόν κάθε ενδιαφερόμενο, αφού για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτά έπρεπε πρώτα να… την αιτηθείς, και η ίδια η Microsoft να το αποδεχτεί και να σου το επιτρέψει. Μέχρι τώρα.

Τώρα, οι τρεις εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε tablet με Android, αφού η Microsoft “άνοιξε” την beta τους σε όλους τους χρήστες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και πως είναι έτοιμες για τελική διάθεση, και έτσι αν αποφασίσεις να τις δοκιμάσεις, μην σου φανεί περίεργο αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα κατά την χρήση τους.

Android_Word_Preview_007

Θα βρεις το Word εδώ, το Excel εδώ και το PowerPoint εδώ, για να μην ψάχνεις και… χάνεσαι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.