Εντός του έτους το Office 2016

Η Microsoft επιβεβαίωσε πως θα δούμε την επόμενη μεγάλη έκδοση του Office εντός του έτους, τόσο για υπολογιστές όσο και για tablets και smartphones.

office_ipad_-_002.pngΜάλλον είναι καθησυχαστικό το ότι, σύμφωνα με όσα είπε η Microsoft, η επόμενη μεγάλη έκδοση του Office, το Office 2016, είναι σχεδιασμένη πρώτα από όλα για χρήση σε υπολογιστή, με πληκτρολόγιο και mouse. Εκεί, σε αυτή την “πλατφόρμα”, παρέχει και την καλύτερη εμπειρία χρήσης, όπως την γνωρίσαμε από τις παλαιότερες εκδόσεις της κυρίαρχης σουίτας γραφείου της εταιρείας.

Αν και η εταιρεία δεν είπε τίποτα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της επόμενης έκδοσης του Office, είναι γνωστό πως θα έχει ένα λίγο πιο σκοτεινό περιβάλλον από τις παλαιότερες, καθώς και έναν νέο βοηθό, στο στυλ του… μισητού Clippy – που είχε αφαιρέσει από τις τελευταίες εκδόσεις ακριβώς διότι ο περισσότερος κόσμος τον απεχθανόταν!

Φυσικά, η νέα έκδοση θα συνεργάζεται άριστα με τις εκδόσεις για συσκευές με περιβάλλον αφής, όπως αυτές που εδώ και λίγο καιρό μπορείς να βάλεις δωρεάν στο βασισμένο στο Android tablet σου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.