Η… τέλεια ταινία το The Interview κατά το Internet!

Περισσότεροι από 20.000 χρήστες έδωσαν στο “απαγορευμένο” The Interview 10 στα 10 στην IMDB!

the_interview_006

22.607 χρήστες του IMDB θεωρούν πως το The Interview, που η Sony αποφάσισε να μην διαθέσει κατόπιν των απειλών για τρομοκρατικά χτυπήματα αν τολμούσε να το προβάλει σε κινηματογράφους, είναι η… τέλεια ταινία: του έχουν δώσει 10/10, την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, πρακτικά μετατρέποντάς το στην ταινία της χρονιάς αν όχι της δεκαετίας!

Seth Rogen;James Franco;Lizzy CaplanΚαι το αστείο είναι πως, από ότι λένε αρκετοί από τους κριτικούς που αξιώθηκαν να το δουν, η ταινία είναι αντικειμενικά μέτρια, μια τυπική “αμερικανική κωμωδία” με ολίγον-τι… βλαμμένο χιούμορ, που υπό άλλες συνθήκες, αν δεν γινόταν το μπάχαλο που έχει γίνει, θα χαρακτηριζόταν απλά “αδιάφορη”, “κωμωδία της σειράς”, και όχι από τις καλύτερες στιγμές των δύο πρωταγωνιστών της, Seth Rogen και James Franco.

Ομοίως υψηλές είναι και οι βαθμολογίες που έχει στο κομματάκι πιο αυστηρό – και αντικειμενικό, αφού εκεί οι βαθμολογίες προέρχονται από κριτικούς που “ξέρουν τι τους γίνεται” (λέμε τώρα) και όχι από το κοινό που θεωρεί “τέχνη” το… 50 Shades of Grey – Rotten Tomatoes, όπου εκεί που υπό άλλες συνθήκες θα είχε πατώσει, τώρα παίζει στα “τρία στα πέντε αστέρια”.

Ody's thoughts

Μια σατανική και… γελοία θεωρία συνωμοσίας θα ήταν όλο αυτό το μπάχαλο να είναι ένα κόλπο του μάρκετινγκ για να πετύχει η ταινία! Φαντάσου να βγήκαν τα προσωπικά στοιχεία χιλιάδων εργαζομένων της Sony καθώς και τα μυστικά της σχέδια στην φορά μόνο και μόνο για να πετύχει μία γελοία κωμωδία δυο “μπαφο-σταρ” του Hollywood, που σκέφτηκαν το “κόλπο” σε φάση τρελού high!

-“Ρε Seth, σκέφτηκα πως θα κάνουμε την βλακεία που βγάλαμε να πουλήσει!”

-“Για λέγε!”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.