Το 2016 το Independence Day 2;

Φήμες θέλουν το εδώ και χρόνια πολυαναμενόμενο sequel στην κλασική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, Ημέρα Ανεξαρτησίας, να… επιτίθεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

independence day 003

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι η 20th Century Fox είχε παραγγείλει ένα sequel στην κλασική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, Ημέρα Ανεξαρτησίας, κατά κόσμον Independence Day, και είχαν ξεκινήσει οι γενικές ετοιμασίες για αυτήν – το να εντοπιστούν οι ιδανικοί πρωταγωνιστές, να γραφτεί ένα σενάριο όπως-όπως κ.λπ. Ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, πάντως, που τώρα έχει πια… γίνει μεγάλος και τρανός, ο Will Smith, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκόπευε να επιστρέψει. Και ούτε σκοπεύει.

Ακόμα και χωρίς αυτόν, πάντως, η παραγωγή θα συνέχιζε – και, από ό,τι φαίνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που έχουν αρχίσει να ακούγονται για το project, συνεχίζει ακάθεκτη.

Οι φήμες έρχονται από πληροφορίες που λέει πως έλαβε το Deadline, ενώ ενισχύονται από υπονοούμενα που έκανε πρόσφατα ο συμπρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, Jeff Goldblum, σε συνέντευξη του τον Οκτώβριο στο περιοδικό Time.

Ody's thoughts

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για περισσότερα μπουνίδια σε εξωγήινους και χακαρίσματα ιπτάμενων δίσκων με MacBooks. Ώου, γιές…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.