Ο σκηνοθέτης των Fast & Furious ανέλαβε το Star Trek 3

Αφού απέδειξε πως μπορεί να αποδώσει πολύ καλά στον κινηματογράφο σκηνές έντονης δράσης, τώρα ο Justin Lin ανέλαβε την σκηνοθεσία του επόμενου Star Trek.

fast_and_furious_6_002

Θυμίζουμε πως η ταινία είχε μείνει αρχικά χωρίς σκηνοθέτη όταν ο J.J. Abrams “την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια” για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του επερχόμενου Star Wars.

justin_lin_002-1920x1280Λίγο αργότερα στη θέση του βρέθηκε Roberto Orci, που είχε υπογράψει και τα σενάρια των δύο προηγούμενων ταινιών. Και αυτός, όμως, επίσης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, μόλις πριν λίγες εβδομάδες.

Τώρα, λοιπόν, την καρέκλα του σκηνοθέτη καβάντζωσε ο Justin Lin, που μας είχε δώσει τρεις από τις έξι ταινίες της σειράς Fast & Furious.

Τώρα, το κατά πόσο θα είναι καλή επιλογή, από τη στιγμή που έχει δοκιμαστεί μόνο σε… “απλές” περιπέτειες, και όχι στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, είναι κάτι που μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την ταινία για να μπορούμε να το εκτιμήσουμε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.