Ο Troy Baker στο Uncharted 4

Ναι, καλά τον ακούσατε όσοι έχετε μάθει, πια, τη χροιά της φωνούλας του: ο αγαπημένος μας voice actor στο χώρο του gaming ήταν “ο αδελφός του Nathan Drake” στο νέο trailer του τίτλου που αποκάλυψαν προ ωρών Sony και Naughty Dog.

troy_baker_003

Οι γνώστες ήδη πανηγυρίζουν, αναγνωρίζοντας το ότι ο Troy Baker είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι Ο καλύτερος “voice actors” στον πλανήτη. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που δάνεισε τη φωνή του στους πρωταγωνιστές των The Last of Us, BioShock Infinite και πλήθος άλλων τίτλων που έχουν διακριθεί για τις ερμηνείες των χαρακτήρων τους.

Και τώρα, “θα είναι και ο αδελφούλης του Nathan Drake”, όπως επικύρωσε ο ίδιος μέσα από ένα tweet του.

Quote:

”Χάρηκα που σε είδα ζωντανό, αδελφούλη”. Ναι, εγώ ήμουν αυτός. Απίστευτα περήφανος.

…είπε ο Troy Baker στο tweet του, αναφερόμενος στην ατάκα που λέει στο τέλος του νέου ingame trailer του Uncharted ο αδελφός του πρωταγωνιστή Nathan Drake, επιβεβαιώνοντας πως, για μια ακόμη φορά, η Naughty Dog έχει τις υψηλότερες δυνατές “αξίες παραγωγής” (“production values” το λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι) στους τίτλους της.

Ody's thoughts

ΒΡΕ να δεις που θα πάρω PlayStation 4..! Κοίτα τι μου κάνουν τώρα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.