1,4GBs Δυναμικός Καιρός στο DriveClub, έλα-πάρε-πάρεεε!

Αποδεικνύοντας ότι η εποχή που όταν αγόραζες ένα παιχνίδι είχες ένα πλήρες παιχνίδι… πάει, η Evolution Studios διέθεσε ένα “μεγαλούτσικο” patch που χαρίζει στον DriveClub το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του που μας είχε υποσχεθεί αρχικά: δυναμικό καιρό.

driveclub_002.jpg

Και έτσι, ο τίτλος από εδώ και έπειτα, κατόπιν της εφαρμογής του patch 1.08, όντως θα παρουσιάζει διαφορετικές και μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες καθώς θα οδηγείς στον κόσμο του, όπως ακριβώς μας είχαν υποσχεθεί τα trailers πριν την κυκλοφορία του.

Πέρα από αυτή την αλλαγή, το patch φέρνει και αρκετές άλλες αλλαγές και βελτιώσεις, από τις οποίες θεωρούμε σημαντικότερη την δυνατότητα πρόσβασης στα Club Cars και Club Paint Jobs χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Internet (“όταν είσαι offline”, ντες).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • galacticusX

  Άμα είναι free και όχι DLC, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιόμαστε. Πάντως είναι κρίμα για ένα racing game με τόσο ωραία γραφικά να υστερεί τόσο πολύ στην αίσθηση της οδήγησης…

 • ducklord

  Το κόλλημα μου είναι το κλασσικό – και ας έχω, πια, γρήγορη σύνδεση: “και τι γίνεται με όσους είναι στην απ’ ώξω”;

  Όταν παίρνεις κονσόλα και παιχνίδι-σε-δισκάκι θέλεις να βάλεις το δισκάκι (-με-το-παιχνίδι) στην κονσόλα και να παίξεις. Όχι να σου βγάλει δεκαπέντε μηνύματα για κατέβασμα τριάντα patches και υπόσχεση πως θα έχεις ξεμπερδέψει μέσα στο υπόλοιπο τετραήμερο ώστε να μπορείς να προγραματίσεις να παίξεις κάποια στιγμή μέχρι τον επόμενο Δεκαπενταύγουστο.

  Αν δεν έχουν βγει και άλλα patches στο ενδιάμεσο.

 • galacticusX

  ΑΥΤΟ ακριβώς που απεχθάνεσαι έχει συμβεί στις current gen κονσόλες: έχουν τόσο αργά και πολύπλοκα interfaces και εξαρτώνται τόσο πολύ από το Internet, που απέχουν πλέον πολύ από την απλότητα των παλιών καλών κονσολών. Θεωρείται πλέον ότι όλοι έχουμε ταχύτατες συνδέσεις και κατεβάζουμε τα patches στο φτερό, αλλά φυσικά δεν είναι πάντα τόσο ρόδινα τα πράγματα. Γι αυτό ίσως υπάρχει ακόμη φανατικό κοινό της Nintendo – υποθέτω -, γιατί παραμένουν πιο πιστοί στη σχετική απλότητα της κονσόλας και το φυσικό μέσο.

 • ducklord

  Προφανώς έχεις ξεχάσει πως το Wii U ήταν ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σε αυτό τον τομέα αφού, αν θυμάμαι καλά, η κονσόλα θέλει… update “με το που θα τη βγάλεις από το κουτί” για να δουλέψει – σαν να… άφησαν το μισό firmware της online, ένα πράμα!

  Δεν ξέρω για το “μετά”, θυμάμαι που είχε γίνει ένας χαμός με τη γελοιότητα αυτής της υπόθεσης από πλευράς Nintendo – ανοίγεις κουτί, βάζεις κονσόλα, κονσόλα dead, update κονσόλας για ώωωωωρες μέχρι “να δείξει κάτι”.

 • galacticusX

  Ναι, αυτό όντως έγινε. Δεν ξέρω, μπορεί το Wii U να σου σπάει κι αυτό τα νεύρα με patches και online updates. ¨Αρα πρέπει να το χωνέψουμε ότι αι κονσόλαι δεν είναι πια όπως τις ξέραμε…