Τρελές πωλήσεις για το PlayStation 4 Anniversary Edition

Και με το “τρελές” δεν εννοούμε “μεγάλος αριθμός κομματιών”, αφού αυτός θα ήταν εξ’αρχής περιορισμένος. Α, όχι. Μιλάμε για το πόσα πληρώνουν κάποιοι τρελοί για να το αποκτήσουν!

playstation_4_anniversary_edition_005

Αν και δεν γράψαμε εδω για αυτό, μάλλον όλο και κάπου θα πήρε το μάτι σας πως η Sony κυκλοφόρησε μία “Anniversary Edition” του PlayStation 4 για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης της κονσόλας, του πρώτου PlayStation. Η εταιρεία διέθεσε στην αγορά μόνο 12.300 κομμάτια για παραγγελία, αριθμός αρκετά μικρός αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μία κονσόλα που έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια πωλήσεις. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν αστρονομικές τιμές!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα από αυτά πωλήθηκε στο eBay για… $15.100 (!!!), ενώ μια άλλη αγορά, που όμως δεν έχει επικυρωθεί μέχρι τώρα, έφτασε τα $21.100!!!

playstation_4_anniversary_edition_004

Θυμίζουμε, για όποιον “φιλτράρισε” τα νουμεράκια, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια τους, πως ναι, μιλάμε για το αντίστοιχο ενός – ή και δυο, παίζει και τριών με τα χάλια μας – μισθών ενός ολόκληρου έτους για μία συλλεκτική κονσόλα.

playstation_4_anniversary_edition_006

Από την άλλη, βέβαια, είναι ένα από τα λίγα πράγματα στον πλανήτη που αποτελούν… σίγουρη επένδυση για τα χρήματα σου, αφού όσο περνάει ο καιρός το κόστος της “Επετειακής Έκδοσης” αναμένεται πως θα ανεβαίνει. Αποτέλεσμα, αν τα έχεις για να τα σκάσεις τώρα*, να είναι σχεδόν δεδομένο πως σε πέντε – δέκα χρονάκια από τώρα, θα μπορείς να την “σπρώξεις” για το… δεκαπλάσιο!

Ody's thoughts

Ή, μάλλον, “θα μπορούσες”, διότι… ξεπούλησε. Tough luck, ω, πλούσιε επενδυτή φίλε gamer με το απόθεμα χρημάτων.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.