Παραπάνω από επιτυχημένη η χρηματοδότηση του Thimbleweed Park

Το ανεπίσημο sequel στο κλασικό Maniac Mansion, τον “μπαμπά” των point & click adventures, όχι απλά χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Thimbleweed Park 002

Η πρόταση των Ron Gilbert και Gary Winnick “να μας δώσουν έναν νέο τίτλο που θα είχε πανομοιότυπη λογική με τα κλασικά adventures της Lucasfilm”, στα οποία είχαν εργαστεί, τελικά γνώρισε απίστευτα μεγαλύτερη επιτυχία από την αναμενόμενη: ο τίτλος ζητούσε $375.000 στην καμπάνια του, στο Kickstarter, και “μάζεψε” σχεδόν τα διπλάσια, $626.250!

Τα παραπάνω χρήματα θα επενδυθούν για τη μεταφορά του Thimbleweed Park σε περισσότερες πλατφόρμες, σε smartphones και tablets με iOS και Android, καθώς και για την μεταγλώττισή του σε πέντε πρόσθετες γλώσσες (πέρα από την Αγγλική).

Ο τίτλος αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο του 2016 για Android, iOS, Linux, Mac και, ναι, PCs με Windows.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.