Θύμα πούλησε PS4 Anniversary Edition για $1

Και ενώ κάποιοι την πουλάνε για 15 και 20… χιλιάδες δολαριάκια, ένα θύμα έκανε λάθος στην καταχώρηση της αγγελίας του στο eBay με αποτέλεσμα να πουλήσει την συλλεκτική έκδοση του PlayStation 4 για μόλις… ένα δολάριο!

playstation_4_anniversary_edition_005

Εντάξει, προφανώς μιλάμε για κάτι που, τελικά, δεν έγινε όντως, αφού ο medman6107, όπως είναι το ψευδώνυμο του χρήστη, μάλλον έκανε λάθος στην καταχώριση της αγγελίας του στο eBay, με αποτέλεσμα να πουλάει την συλλεκτική, πανάκριβη έκδοση του τελευταίου PlayStation για μόλις… $1!

playstation_4_anniversary_edition_003Φυσικά, κάποιος βρέθηκε να… ορμήξει για να αγοράσει την κονσόλα σε αυτή την τιμή, αλλά μάλλον δεν θα την πάρει και στα χεράκια του, αφού μόλις ο medman6107 κατάλαβε το λάθος του, έκανε αυτό που θα κάναμε όλοι: ακύρωσε την αγγελία.

Θεωρητικά, το eBay Θα μπορούσε να ακυρώσει τον λογαριασμό του και να τον διώξει, απαγορεύοντάς του να ξαναπουλήσει κάτι μέσα από αυτό, αφού αντικειμενικά αφού πούλησε κάτι, μετά “άλλαξε γνώμη”. Φαντάσου να αγοράσεις ένα αυτοκινήτο από μία αντιπροσωπεία, και αφού το έχεις πάρει και επιστρέψει στο σπίτι σου, έχεις πάει κανα-δυο εκδρομές και του έχεις ρίξει και… μία στούκα σε ένα πλάτανο, να δεις τον πωλητή της αντιπροσωπείας να σε περιμένει στην πόρτα σου λέγοντας πως άλλαξε γνώμη και θα πρέπει να το πάρει πίσω.

Πρακτικά, λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε, και μάλλον “θα τη βγάλει καθαρή” αυτή την φορά.

Φαντάσου, όμως, να “σου καθόταν” να αποκτήσεις με μόλις $1 μια κονσόλα που, ευθύς αμέσως, να μπορούσες να “ξανα-σπρώξεις” στην αγορά με… 20.000 πολλαπλάσιο κέρδος!

Ody's thoughts

Μάλλον δεν εννοούσε αυτό ο Τζιμάκος όταν έλεγε “κάθε εμπόριο για καλό”!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.