Η Naughty Dog “ψήνει” The Last of Us 2;!

Σχεδιαστής χαρακτήρων που έφυγε από την εταιρεία πρόδωσε άθελά του (όπως… συμβαίνει συνήθως) την ύπαρξη sequel στον απίστευτα επιτυχημένο τίτλο της Naughty Dog, The Last of Us.

The_Last_Of_Us_Remastered_007.jpg

Όπως ανέφερε στο προφίλ του στο LinkedIn ο Michael Knowland, που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως lead character artist για την Naughty Dog, τα τελευταία projects στα οποία είχε συμμετάσχει ήταν τα…

Quote:

  • The Last of Us – all things main and NPC characters
  • Uncharted 4 – working on main character Nathan Drake to upgrade the face sculpt, hair (geometry/texturing/shading), facial hair, rigging topology, skin textures and arm/hand details.
  • The Last of Us 2 – 1 month prototyping head sculpts.

…από την όποια λίστα τα δύο πρώτα τα γνωρίζαμε, το τρίτο απλά… υποπτευόμασταν. Να που, εμμέσως πλην σαφώς, μόλις επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του!

Προφανως, Βασιλάκη, μιλάμε για exclusive του PlayStation 4, αφού “publisher = Sony”. Και μάλλον θα ακούσουμε έστω “κάτι” για αυτό μέσα στο έτος που μας έρχεται.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.