Επιβεβαιώθηκε πως, ναι, έρχεται νέο God of War στο PlayStation 4!

Ο director του δεύτερου – και κατά πολλούς καλύτερου – τίτλου στη μέχρι τώρα σειρά περιπετειών του Kratos επιβεβαίωσε πως έρχεται επόμενος τίτλος στη σειρά, στο PlayStation 4.

God of War - Ascension

Ο Cory Barlog είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είχε επιστρέψει στην Sony Santa Monica για να εργαστεί σε κάτι “τερατωδώς τεράστιο”. Και τώρα επιβεβαίωσε πως ένα νέο God of War βρίσκεται υπό ανάπτυξη “εκεί”.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση των μέχρι τώρα υποψιών και φημών, αν και κανένας δεν περίμενε πως η Sony θα εγκατέλειπε ένα τόσο πετυχημένο και… προσοδοφόρο franchise. Ήταν, απλά, θέμα χρόνου.

Και όσον αφορά στο θέμα του “χρόνου”, ο Cory είπε και πως ανυπομονεί να μοιραστεί περισσότερα μαζί μας για αυτόν, πιθανότατα κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρονάκια.

…και πως όχι, δεν θα είναι prequel. Όσοι τελείωσαν το God of War III, καταλαβαίνουν “πού κολλάει αυτό”!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.