Αποκαλύφθηκε ο δεύτερος χαρακτήρας που θα μπορείς να παίξεις στο The Witcher 3

Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε πως το… θηλυκό αντίστοιχο του Geralt, η Ciri, θα είναι ο δεύτερος χαρακτήρας που θα μπορείς να παίξεις σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού.

witcher_3_003

Δεν θα μπορείς να την επιλέξεις από την αρχή ως τον βασικό χαρακτήρα για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ούτε, όμως, θα παρουσιάζεται ουσιαστικά ως μια εναλλακτική πρόταση στον βασικό πρωταγωνιστή τις μέχρι τώρα σειράς The Witcher, Geralt. Α, όχι.

Η Ciri, που θα μπορείς να ελέγχεις σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού, υπάρχει σύμφωνα με την CD Projekt Red με στόχο να εμπλουτίσει το σενάριο του, να παρουσιάσει μια εναλλακτική οπτική στα γεγονότα που θα ζήσεις αυτό ως ο βασικός του χαρακτήρας, Geralt.

Ody's thoughts

Ο “υποψιασμένος” θείος (εγώ ντες) θυμίζει πως, στις εποχές που διανύουμε, αν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού σου είναι άντρας και τυγχαίνει “να έχει σεξουαλικές περιπτύξεις με άτομα του αντίθετου φύλου ΚΑΙ, ταυτοχρονα, να ασκεί βια εις μοχθηρούς αντιπάλους” (στη χώρα μας το λέμε΄και κάπως αλλιώς αυτό, “εν συντομία”), αν δεν χώσεις “controllable female player character” ως bonus, θα σε φάνε οι φεμινίστριες :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.